Share

Op zaterdag 30 september 2017 stond pas ‘s avonds de topaffiche in de eerste klasse op het programma tussen Fémina White Star Woluwe en SV Zulte Waregem, twee teams die op papier in staat zijn om mee te spelen in de Super League, op het hoogste niveau in België. Het was dus uitkijken hoe dit duel tussen twee clubs die sinds de voorbije zomer met Tamara Cassimon en Raymond Loose ook een nieuwe trainer aan het roer hebben.

U kan de video met de hoogtepunten van de wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Door de overwinning klom SV Zulte Waregem naar de 2de plaats met nu 10 punten op 12 op 2 punten van leider Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage. FWS Woluwe krijgt op de 3de plaats het gezelschap van Massenhoven, het team waartegen het nu zaterdag 7 oktober 2017 op de 4de speeldag in de Beker van België moet aantreden met aftrap om 15 uur, en van Kontich. SV Zulte Waregem gaat in de beker op bezoek bij het beloftenteam van Standard met aftrap om 16 uur!

Op de 5de speeldag in de eerste klasse speelt SV Zulte Waregem op zaterdag 14 oktober 2017 aan de Kastanjelaan in Zulte thuis tegen Kontich, dat ook al 9 punten telt. FWS Woluwe gaat op diezelde dag op bezoek bij het beloftenteam van Standard met aftrap om 16u30.

Luister ook nog naar een reactie van matchwinnaar Anke De Vos (SV Zulte Waregem):

Luister naar een reactie van Mathilde Quièvy (FWS Woluwe):

Luister naar een reactie van Allison Verhoeven (SV Zulte Waregem):

Luister naar een reactie van Jana Simons (FWS Woluwe):

Voor nog meer uitslagen in de eerste klasse van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Share