Share

Stéphanie Van Gils, die 4 keer speelde voor de Belgian Red Flames en 1 keer scoorde in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije in de campagne op weg naar Zweden 2013, neemt nu zaterdag 12 mei 2018 afscheid van het voetbal.

Op haar Facebookaccount staat te lezen: “Bijna 22 jaar geleden begon ik met voetballen. Zaterdag 12 mei speel ik mijn laatste wedstrijd. Voorlopig stop ik met voetballen om al onze andere wensen/dromen te laten uitkomen. Ik wil graag iedereen bedanken die mij altijd gesteund heeft en belangrijk was voor mij! Ook wil ik Moldavo bedanken voor de leuke 2 seizoenen. Mijn laatste seizoen kan ik mooi aflsluiten, ik heb samen met ons Larissa Van Gils mogen spelen, plezier gehad, … Nu zaterdag nog eens knallen en dan hebben we die 3de plaats! Ik ga nu meer genieten van mijn gezin, mijn familie!”

U kan dus Stéphanie Van Gils nog één keer aan het werk zien in het duel tussen VC Moldavo en Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage op zaterdag 12 mei 2018 in het Georges Claesstadion aan de Sint Carolusstraat 19 in Ginderbuiten, Mol.

Stéphanie Van Gils speelde achtereenvolgens voor KFC Flandria Ravels, Vlimmeren Sport, KFC Lentezon Beerse, opnieuw Vlimmeren Sport, K. Lierse SK, RSC Anderlecht, KFC Turnhout en VC Moldavo! Haar doelpunt voor de Belgian Red Flames lukte ze op zaterdag 19 november 2018 in het Armand Melis Station in Dessel tegen Bulgarije. De 5-0 in de 70ste minuut!

Deze redactie wenst haar veel succes bij haar afscheidswedstrijd op zaterdag 12 mei 2018!

Voor het volledige programma op de slotdag in de eerste klasse van het vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

PS: Lees over het doelpunt van Stéphanie Van Gils voor België tegen Bulgarije via:
Vrouwenteam.be

Share