Share

Belgian Red Flame Jana Coryn zal er op zaterdag 8 september 2018 op de tweede speeldag van de Franse D1 Féminine 2018-19 niet bijlopen bij haar club Lille OSC in het Stade Paul Lignon op bezoek bij Rodez.

Jana Coryn in actie voor de Belgian Red Flames in de WK-kwalificatiewedstrijd in Ferrara tegen Italië begin april van dit jaar in duel met Cecilia Salvai! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Jana heeft immers tijdens een training met haar Rijsel eerder deze week een zware blessure opgelopen. De kruisbanden van de linkerknie zijn gescheurd en de spits van Rijsel zal dus binnenkort geopereerd moeten worden. Deze redactie wenst Jana Coryn veel succes met de operatie toe en alvast veel moed bij een voorspoedig herstel!

Lees over de eerste wedstrijd van Lille OSC dit seizoen:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share