Share

Over precies twee weken spelen de Belgian Red Flames voor het eerst een play-off op weg naar een WK Vrouwenvoetbal. Op vrijdag 5 oktober 2018 om 20u30 staat de heenwedstrijd tegen Zwitserland op het programma in Leuven. Vier dagen later staat in Biel de terugwedstrijd geprogrammeerd.

Inmiddels maakte bondscoach Ives Serneels in het Nationaal Voetbalcentrum van Tubeke zijn selectie van 25 speelsters bekend op weg naar deze historische dubbele ontmoeting.

Dit zijn de 25 namen per positie en in alfabetische volgorde:

Doel:
Nicky Evrard (FC Twente), Diede Lemey (ASD Mozzanica), Justien Odeurs (RSC Anderlecht)

Verdediging:
Maud Coutereels (Lille OSC), Laura Deloose (RSC Anderlecht), Laura De Neve (RSC Anderlecht), Heleen Jaques (ACF Fiorentina), Davina Philtjens (ACF Fiorentina), Nicky Van den Abbeele (KAA Gent), Silke Vanwynsberghe (KAA Gent), Sarah Wijnants (RSC Anderlecht), Aline Zeler (PSV Eindhoven)

Middenveld:
Julie Biesmans (Bristol City FC), Tine De Caigny (RSC Anderlecht), Kassandra Missipo (KAA Gent), Lenie Onzia (KAA Gent), Charlotte Tison (RSC Anderlecht)

Aanval:
Janice Cayman (Montpellier HSC), Yana Daniëls (Liverpool FC), Mariam Abdulai Toloba (KAA Gent), Chloé Vande Velde (KAA Gent), Elke Van Gorp (RSC Anderlecht), Ella Van Kerkhoven (RSC Anderlecht), Davinia Vanmechelen (Paris Saint-Germain FC), Tessa Wullaert (Manchester City).

Voor nog meer informatie en het bestellen van tickets voor de heen- en de terugwedstrijd kan U terecht via:

Website KBVB

Lees ook nog:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over tegenstander Zwitserland via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog meegeven dat de Belgian Red Flames het eind december van dit jaar in het kader van de Warmste Week in de Sportoase van Leuven zullen opnemen tegen een delegatie van Thuis-acteurs in een wedstrijd waarvan de opbrengst zal gaan naar Plan International België en de ALS Liga.

Voor meer daarover kan U terecht via:
Stubru.be

Share