Share

Op zondag 6 januari 2019 stond op de 17de speeldag in de 3de provinciale West-Vlaanderen een derby op het programma tussen KSK Wenduine, voorlopig 10de in de stand, en het beloftenteam van KSV Bredene, dat in het klassement 11de stond. De heenwedstrijd was in het voordeel van KSK Wenduine dat met 2-5 won op bezoek bij de buren maar vorig seizoen eindigde ditzelfde duel in Wenduine nog op 7-7. Het was dus uitkijken hoe de burenstrijd nu zou verlopen.

U kan een wedstrijdverslag van KSK Wenduine – KSV Bredene B bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het werd 4-0 voor KSK Wenduine ondanks het feit dat de bezoekers als eerste via spits Tizjana Osaer de kruising troffen (4de minuut). Voor de rust liep KSK Wenduine, dat onder leiding staat van trainer Rudy Gevaert, uit tot 3-0 dankzij een dubbel van Morgane Verdikt (1-0, 5de en 2-0, 27ste minuut). Laure Coppens zorgde vervolgens even over het halfuur voor een derde goal (3-0, 33ste minuut). Na de pauze gingen de bezoekers op zoek naar een tegentreffer maar het was Morgane Verdikt die net voor het uur de paal trof (58ste minuut). Een kwartier later trof ook Chelsey Vanassche de kruising voor de thuisploeg (73ste minuut) vooraleer Morgane Verdikt met haar derde van de namiddag de eindcijfers op het bord trapte (4-0, 81ste minuut). Door de overwinning springt KSK Wenduine in de stand over Dames VK Egem C naar de 9de plaats met nu 23 punten uit 16 wedstrijden. Het beloftenteam van KSV Bredene blijft 11de met voorlopig 15 punten uit 16 duels.

Luister naar Laure Coppens (KSK Wenduine) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tizjana Osaer (KSV Bredene B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Rani Gevaert (KSK Wenduine) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Chayenne Brys (KSV Bredene B) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Morgane Verdikt (KSK Wenduine) dankzij Vrouwenteam TV:

Op de 18de speeldag in 3de provinciale West-Vlaanderen gaat KSK Wenduine op zondag 13 januari 2019 op bezoek bij FC Gullegem met aftrap om 14 uur terwijl het beloftenteam van KSV Bredene op vrijdagavond 11 januari 2019 om 20u30 al het beloftenteam van SW Ladies Harelbeke ontvangt. De week nadien op de 19de speeldag gaat KSV Bredene B op zondag 20 januari 2019 op bezoek bij SW Ladies Harelbeke C met aftrap om 12u30. Dan ontvangt KSK Wenduine om 14u30 VV Alveringem.

Een fotoreportage van de wedstrijd kan U bekijken via:
Fb KSK Wenduine Dames

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Voor nog meer over KSK Wenduine ga naar:
Vrouwenteam.be

Share