Share

Het succes van de organisatie van de halve finale van de Beker van België tussen Ladies Genk en RSC Anderlecht op woensdag 24 februari 2016 heeft blijkbaar de ogen van het bestuur van KRC Genk geopend want de Limburgse fusieclub kondigde aan dat KRC Genk en Ladies Genk vanaf het voetbalseizoen 2016-17 gaan samenwerken!

Het persbericht dat verstuurd werd deelt mee dat beide clubs twee onafhankelijke verenigingen blijven, elk verantwoordelijk voor hun eigen inkomsten en uitgaven en dat de samenwerking hoofdzakelijk zal gebeuren op vlak van organisatie en communicatie. Zo zal de naam van de vrouwenploeg vanaf seizoen 2016-2017 ‘KRC Genk
Ladies’ zijn.

KRC Genk Ladies behoudt ook haar samenwerking met voetbalploeg Turkse Rangers, waar zowel de trainingen als de wedstrijden plaats blijven vinden. Voor topmatchen kan er enkele keren per seizoen uitgeweken worden naar het B-complex van KRC Genk zoals recent tijdens de halve finale van de beker van België.

“Ladies Genk is een ambitieuze vrouwenploeg die meedoet voor de prijzen op het hoogste nationale niveau”, aldus CEO van KRC Genk Patrick Janssens. “Het is een actieve vereniging, met een mooie werking en een sterke Limburgse verankering. Zij verdienen dus een plaats in de KRC Genk familie.”

Beluister het bericht ook via TV Limburg van dinsdag 15 maart 2016:
TV Limburg

Lees nog meer over de halve finale Ladies Genk – RSC Anderlecht:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Share