Share

Op zondag 14 februari 2021 werd Sporting de Charleroi – Club Brugge in de Jupiler Pro League vanwege een bevroren veld afgelast. Er moet dus een nieuwe datum gezocht worden. Voor het duel Club YLA – Sporting de Charleroi in de Women’s Scooore Super League was dat ook het geval.

Inès Dhaou gaat namens Sporting de Charleroi in de achtervolging op Celien Guns in de heenwedstrijd die op 1-3 eindigde! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Oorspronkelijk zou Club YLA – Sporting de Charleroi op de 14de speeldag op zaterdag 13 februari 2021 gespeeld worden maar die speeldag werd integraal uitgesteld en dus was zaterdag 27 februari 2021 eerst de nieuwe datum voor het duel tussen de vrouwenteams van beide clubs. Op die dag speelt Cercle Brugge echter in het kader van de 28ste speeldag van de Jupiler Pro League om 16u15 thuis tegen Waasland Beveren en dus verhuist Club YLA – Sporting de Charleroi naar zondag 28 februari 2021 om 14 uur!

FWS Woluwe – Sporting de Charleroi werd minstens 1 seconde door 100.000 kijkers aan de Franstalige kant van België bekeken! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Op zaterdag 13 februari 2021 lazen we ook nog op de sportbladzijden van Sud Presse (La Capitale) in het artikel ‘Les vraies audiences, jamais dévoilées, du foot belge à la télévision: Eleven a réussi son pari’ van Cédric Baufayt dat er op het franstalige kanaal van Eleven Sport precies 100.000 mensen minstens 1 seconde hadden gekeken naar het duel tussen FWS Woluwe en Sporting de Charleroi op zaterdag 19 december 2020. Dat gaf Guillaume Collard, de managing director van Eleven Sport, mee in dat artikel. Andere cijfers rond het eerste seizoen van het vrouwenvoetbal op Eleven Sport werden nog niet bekendgemaakt!

Lees meer hierover via:

Sud Presse

Lees nog meer over Club YLA via:

Website Het Nieuwsblad

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share