Share

KVC De Toekomst Borsbeke is na de stopgezette competitie van het voorbije seizoen inmiddels klaar voor het seizoen 2021-22 waarbij ze opnieuw in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen zullen starten. Het kan enkele opmerkelijke nieuwkomers aankondigen.

Annelies Van Den Steen, de captain van KVC De Toekomst en ex-SC Eendracht Aalst is er volgend seizoen niet meer bij! Foto – (c) Sportpix.be / Joke Vuylsteke

Het team dat in Oost-Vlaanderen in topsnelheid omhoog klom van derde naar eerste provinciale ziet met Annelies Van Den Steen en Johanna Govaert twee sterkhouders de schoenen aan de haak hangen terwijl Sanne Van Der Hoeven naar Ninove vertrekt.

Lisa Jacobs keert na een onderbreking vanwege zwangerschap terug in het vrouwenvoetbal nu bij KVC De Toekomst Borsbeke! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Bij de nieuwkomers mogen we vaststellen dat Lisa Jacobs, die destijds bij SC Eendracht Aalst Ladies stopte vanwege zwangerschap, de voetbalschoenen opnieuw aantrekt! Yara Van Der Heyden komt over van Mariakerke, nieuw zijn ook Camille Vanhooren en Lauranne Petit terwijl Bridget Broekaert, die haar opleiding genoot bij SV Zulte Waregem en ook al voor RSC Anderlecht en OH Leuven uitkwam nu de overstap maakt naar Borsbeke na een kleine tussenstop bij KSV Sottegem.

Bridget Broekaert gaat nu spelen voor KVC De Toekomst Borsbeke! Foto – (c) KVC De Toekomst Borsbeke

De technische staf van de Zebra’s uit Borsbeke werd versterkt met Frederik Teichman (ex-OHL) als keeperstrainer. Hij gaat samenwerken met hoofdtrainer Geert Vindevogel en zijn assistent Stijn Osselaer en met beloftencoach Reinilde Clompen.

Fréderik Teichmann, de nieuwe keeperstrainer bij DVC De Toekomst Borsbeke! Foto – (c) FT

Als Corona het toelaat start KVC De Toekomst Borsbeke op zondag 18 juli 2021 met testen terwijl de dag nadien op maandag 19 juli 2021 de trainingen aanvatten.

Kijk nog eens naar beelden van de eerste overwinning van KVC De Toekomst Borsbeke in eerste provinciale Oost-Vlaanderen bij het begin van dit vroegtijdig gestopt seizoen op bezoek bij KFC Merelbeke dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 
Share