Share

Op woensdag 22 februari 2023 gaat het derde team van FC Irlande Auderghem dat in tweede provinciale Brabant ACFF uitkomt op bezoek bij R. Union SG, de leider in de eerste provinciale, in het kader van de kwartfinales van de Beker van Brabant ACFF. Als voorsmaakje mocht het team van coach Antonio José Baiao Nobre het in hun eigen reeks opnemen tegen het beloftenteam van de geelblauwen uit Sint-Gillis.

U kan een samenvatting van dat duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het beloftenteam van R. Union SG won dus onder leiding van coach Jose Menacho Y Sanchez met 0-4 op bezoek bij het derde team van FC Irlande Auderghem. Voor de rust scoorden Julia Lotina I Cartanya (0-1, 11de minuut) en Zoé Joaquim (0-2, 19de minuut) voor de bezoekers terwijl  48′ Fyona Haegelsteen (0-3, 48ste minuut) en Nikol Kuscu (0-4, 62ste minuut) dat in de tweede helft deden.

Luister naar Megan Goffin (R. Union SG) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Lucy Vandervaeren (R. Union SG) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Marilena Zammit (FC Irlande Auderghem) dankzij Vrouwenteam TV:

In de stand is het beloftenteam van R. Union SG nu tweede met 51 punten uit 21 duels. Het heeft 9 punten achterstand op leider FC Walhain, dat 60 punten telt uit evenveel wedstrijden. Het derde team van FC Irlande Auderghem is met 11 punten uit 21 duels voorlopig 11de op 14 teams. Daarna volgen nog FC Suryoyés Bruxellois (10 punten uit 21 duels), BUFC Ladies Brussels (8 punten uit 21 duels) en Black Star FC (5 punten uit 21 duels).

Het derde team van FC Irlande Auderghem! Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / MaMPict

Op de volgende speeldag op vrijdag 24 februari 2023 gaat het derde team van FC Irlande Auderghem op bezoek bij FC Suryoyés Bruxellois waar de aftrap om 20u15 is terwijl het beloftenteam van R. Union SG op zaterdag 25 februari 2023 het thuis op het Barca sportcomplex aan de Lenniksesteenweg in Anderlecht mag opnemen tegen RAS Jodoigne met aftrap om 17 uur.

Het beloftenteam van R. Union SG voor de aftrap op bezoek bij FC Irlande Auderghem in de 2de provinciale! Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / MaMPict

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share