Share

U kreeg de voorbije maanden op deze website al een voorsmaakje op de titel van vrouwelijk Union in de eerste provinciale Brabant ACFF. Het team van coach Thomas Otuszewski dat afgelopen zaterdag 4 maart 2023 ook daadwerkelijk voor het tweede jaar op rij kampioen werd krijgt nu ook van de directie van de club een mooi cadeau. Het mag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de eerste provinciale Brabant ACFF op zaterdag 25 maart 2023 in het Dudenpark spelen daar waar de Belgian Red Flames in november van vorig jaar nog in een oefeninterland aantraden tegen Slovakije.

Het kampioenenteam van R. Union SG speelt op zaterdag 25 maart 2023 hun laatste thuiswedstrijd in het Dudenpark! Foto – (c) John Hebleut

Op die dag is de tegenstander het beloftenteam van ASE De Chastre, dat momenteel op een zevende plaats staat in het klassement met 37 punten op 69. De wedstrijd wordt om 13 uur gespeeld en daarbij zal enkel de overdekte Westtribune open zijn. Tickets zullen 3 euro kosten en beschikbaar zijn aan de loketten van het stadion maar nog meer informatie daarover volgt in de week voorafgaand aan dat duel. Wil U opnieuw naar vrouwenvoetbal in het Dudenpark komen kijken noteer dan in elk geval al de datum. Wil U vrouwelijk Union al eerder aan het werk zien dan kan dat bijvoorbeeld ook nu zaterdag 11 maart 2023 als ze op de 24ste speeldag in de competitie op bezoek gaan bij FC Saint-Michel met aftrap om 20 uur of ook nog de week nadien in het kader van de halve finales van de Beker van Brabant ACFF waarin ze zullen aantreden op bezoek bij het provinciale team van FWS Woluwe en dat op zondag 19 maart 2023 om 16 uur.

De Belgian Red Flames met enkele speelsters van R. Union SG na het oefenduel van zaterdag 12 november 2022 tegen Slovakije! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Mag het eerste vrouwenteam van R. Union SG zich volgend seizoen opmaken voor voetbal in de nationale reeksen dan gaat ook het beloftenteam van de club een reeks hoger spelen want zij dwongen als vice-kampioen in de tweede provinciale de promotie af naar de eerste provinciale waarin R. Union SG dus ook volgend seizoen zal vertegenwoordigd zijn!

De futures van R. Union SG, tweede in de 2de provinciale Brabant ACFF, mogen volgend seizoen een reeks hoger voetballen! Foto – (c) John Hebleut

Nog meer over R. Union SG kan U zien via:

Vrouwenteam.be

Lees ook nog over het duel in het stadion via:

Website R. Union SG

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 

Share