Share

Filmregisseur Dominique Deruddere nodigde recent vier personaliteiten uit op de militaire luchthaven van Melsbroek om voor VTM terug te blikken op het jaar 2016. Naast Minister Jan Jambon, klimatoloogexperte Jill Peeters en de hoofdredacteur van het NRC-Handelsblad Peter Vandermeersch mocht ook voetbalster Imke Courtois van de Belgian Red Flames en Standard haar kijk geven op de gebeurtenissen van 2016 in de ‘Film van het jaar 2016’.

Indien U de uitzending van dinsdag 27 december 2016 op VTM zou gemist hebben dan kan U alles hier nog eens bekijken!

VTM.be

Melden we ook nog dat Imke Courtois vorige vrijdag 23 december 2016 met enkele teamgenoten van Standard en de Belgian Red Flames in Diksmuide voetbalde tijdens De Warmste Voetbalmarathon ten voordele van Music For Life tegen Belgische voetbalanalisten zoals Wesley Sonck, Geert De Vlieger, Gert Verheyen en Dennis Van Wijk. De voetbalanalisten wonnen het duel maar de grote winnaar was het goede doel want er werd meer dan 15.000 euro bijeengebracht.

Standard en enkele Belgian Red Flames na hun nachtwedstrijd in Diksmuide! Foto - (c) DVM

Standard en enkele Belgian Red Flames na hun nachtwedstrijd in Diksmuide! Foto – (c) DVM

Imke Courtois gaat half januari 2017 op stage met de Belgian Red Flames en ze is vanaf eind januari 2017 opnieuw te zien met regerend landskampioen Standard in de Beker van Belgiƫ (de kwartfinale tegen Club Brugge is op zaterdag 28 januari 2017 in Angleur) en in de Super League (op dinsdag 31 januari 2017 staat de topafiche op bezoek bij herfstkampioen KAA Gent Ladies in Oostakker op het programma).

Voor meer over de Super League:
Vrouwenteam.be

Voor meer over de Belgian Red Flames:

Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share