Share

Tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode was het tijd voor de vrouwelijke voetballers om recreatief indoor te voetballen. Dat gebeurde ook bij de clubs uit Wallonië zoals de tweedeklassers ASE De Chastre en Sibret. Zij namen deel aan het bekende Challenge Sljivo in de WEX in Marche-en-Famenne. Penarol Calamine won voor het tweede jaar op rij.

TV Lux ging op vrijdag 30 december 2017 een kijkje nemen en kwam met een beeldverslag terug rond ASE De Chastre en Wallonia Club Sibret.


Bekijk de reportage van TV Lux rond de Challenge Sljivo:

TV Lux

Lees nog meer over de Challenge Sljivo via:

Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: Sibret hervat de competitie in tweede klasse B op zaterdag 14 januari 2017 met een uitwedstrijd op bezoek bij het beloftenteam van DV Tongeren. AFtrap om 14u30. Ook ASE De Chastre begint aan het nieuwe kalenderjaar 2017 in tweede klasse A met een uitwedstrijd op bezoek bij HO Wolvertem Merchtem. Aftrap daar is voorzien om 17u30! Beide teams hebben ook nog een inhaalwedstrijd te goed en die staat voor allebei op zaterdag 28 januari 2017 op het programma. Sibret trekt dan in tweede klasse B naar Kessel-Lo waar het tegen het beloftenteam van OH Leuven zal uitkomen (aftrap om 14u30), ASE De Chastre ontvangt op die dag Cerkelladies Brugge (aftrap om 17u)!

Share