Share

Manchester City Ladies heeft zich als laatste team geplaatst voor de halve finales van de UEFA Women’s Champions League. Nadat het de heenwedstrijd met 1-0 gewonnen had op bezoek bij het Deense Fortuna Hjörring won het nu ook de terugwedstrijd voor eigen publiek met dezelfde cijfers! In de halve finale komt nu Olympique Lyonnais op bezoek!

Net als in de heenwedstrijd scoorde Manchester City Ladies met een kopbal dit keer van Lucy Bronze na een hoekschop van Melissa Lawley (1-0, 41ste minuut). In het debuutjaar van de club op Europees vlak staat het team van trainer Mick Cushing dus meteen in de halve finale en daar wacht de titelverdediger Olympique Lyonnais. In de andere halve finale neemt FC Barcelona, dat ook voor het eerst met het vrouwenvoetbalteam zover komt, het op tegen PSG!

Luister naar de persconferentie na Manchester City Ladies – Fortuna Hjörring met dank aan Luc Calleeuw:

De heenwedstrijden in Spanje en Engeland zijn voor het weekend van 22/23 april 2017, de terugwedstrijden in Frankrijk staan een week later op het programma 29/30 april 2017. De finale van de UWCL is dit jaar op donderdag 1 juni 2017 in Cardiff!

Luister naar Camilla Kur van Fortuna Hjörring met dank aan Luc Calleeuw:

Lees meer over Manchester City Ladies – Fortuna Hjörring via:
Website Manchester City
en via:
UEFA.com – UWCL

Lees nog meer over de andere kwartfinales via:
Vrouwenteam.be

Voor tickets voor de finale van de UWCL kan U hier terecht:
Tickets Finale UWCL – FAW Tickets

Share