Share

Op vrijdagavond 31 maart 2017 stonden er normaal gezien in de Super League twee wedstrijden op het programma van de 24ste speeldag maar er zal slechts 1 duel gespeeld worden want DVC Eva’s Tienen geeft nu ook forfait voor de verplaatsing naar RSC Anderlecht.

Het forfait is inmiddels ook officieel bevestigd aan de KBVB zodat U niet hoeft af te zakken naar het Belgian Football Center in Tubeke voor dit duel. U kan wel vrouwenvoetbal zien aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee waar OHL het zal opnemen tegen Standard of in de eerste klasse waar met SV Zulte Waregem – Dames VK Egem een vooruitgeschoven wedstrijd van de 24ste speeldag in eerste klasse op het programma staat.

DVC Eva’s Tienen is nog niet uitgesloten van de competitie in de Super League omdat het maximaal 5 keer forfait mag geven of 3x op rij. Na de forfaits op Standard en op KAA Gent Ladies kwam de ploeg wel in actie op KRC Genk Ladies (12-0-verlies) en thuis tegen OH Leuven (0-3-verlies).

Melden we ook nog dat de Belgian Red Flames U17 zich niet wisten te plaatsen voor het EK in Tsjechië. Op donderdag 30 maart 2017 werd Duitsland 2de in groep 3 na groepswinnaar Engeland en voor Italïë. Duitsland sprong zo over België als beste tweede met 3 punten en een positief doelsaldo van 4-3 tegen Engeland en Italië waardoor België uitgeschakeld is.

Voor nog meer over de Super League kan U hier terecht:
Vrouwenteam.be

Voor meer over de Belgian Red Flames U17:

Vrouwenteam.be

PS: Bekijk ook nog het winnende strafschopdoelpunt van Belgian Red Flame Janice Cayman voor Montpellier op bezoek bij Albi (0-1) vorige zondag 26 maart 2017 met dank aan FFF TV:

Share