Share

In de tweede klasse B is KFC Wuustwezel onder leiding van trainer Elke Somers op zaterdag 1 april 2017 kampioen geworden.

Het had op bezoek bij de enige overgebleven concurrent voor de titel KV Mechelen aan een punt genoeg om de titel te mogen vieren. KFC Wuustwezel liet er echter geen twijfel over bestaan wie het beste team was in deze reeks. Via een goal van Margot Dethier nog voor het halfuur (0-1) en een tweede van Stefanie Van Ginderen kort voor de rust (0-2) had het halfweg de wedstrijd de titel al zo goed als binnen. Onmiddellijk na de pauze zorgde Tine Van Roie voor een nog ruimere voorsprong (0-3) vooraleer Elien De Wilde kon milderen voor rood-geel (1-3). De aanvoerster Gitte Vanwesenbeeck zette nadien de eindstand op het bord (1-4). Daarna konden de champagneflessen ontkurkt worden voor het feestje met de meegereisde fans!

Vrouwenteam.be feliciteert het beloftenteam van KFC Wuustwezel met deze verdiende titel!

Share