Share

Op vrijdag 30 juni 2017 spelen de Belgian Red Flames om 18u30 een oefenduel in San Pedro del Pinatar tegen Spanje. Het duel wordt rechtstreeks uitgezonden door Proximus TV.

Komen de 3 EK-groepsduels al zeker op de VRT (de wedstrijden tegen Denemarken en Nederland op Eén en het duel tegen Noorwegen op Canvas) dan is het wat betreft de oefenwedstrijden van de Belgian Red Flames altijd afwachten tot het laatste ogenblik vooraleer de informatie wordt bekendgemaakt. Nu blijkt dat Proximus TV de wedstrijd van vrijdagavond in de buurt van Murcia rechtstreeks zal uitzenden. Het is niet de eerste keer dat België onder leiding van bondscoach Ives Serneels oefent tegen Spanje. Het gebeurde eerder al op woensdag 11 februari 2015 toen er ook al in San Pedro del Pinatar met 2-1 verloren werd (na goals van Tessa Wullaert 7de minuut, Marta Torrejon 43ste minuut en Sonia Bermudez 66ste minuut) en recent nog in Eupen toen er op zaterdag 8 april 2017 met 1-4 eveneens verloren werd.

Overigens zijn van de 23 geselekteerden voor het EK 2017 in Nederland 2 speelsters niet aanwezig in Spanje. Lorca Van De Putte heeft nog clubverplichtingen met Kristianstads DFF en Laura Deloose is aan het revalideren van een blessure die ze vorige week zaterdag 22 juni 2017 opliep in een oefenduel tegen een jongensteam! Sarah Wijnants en Sara Yüceil, de 2 speelsters die stand-by moeten zijn voor eventuele blessures, zijn wel aanwezig in Spanje!

Voor nog meer over de Belgian Red Flames tegen Spanje in Eupen:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de Belgian Red Flames ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Indien U Proximus TV niet kan volgen kan U hier terecht voor de tussenstand:
Futbol24.com

en op

Share