Share

Op zaterdag 8 juli 2017 kan U in de weekendkrant van De Morgen een uitgebreid interview lezen met Belgian Red Flame en Gouden Schoen Tessa Wullaert.

Onder de titel ‘Ik weet wat ik wil: Engeland, Barcelona en dan China’ brengt Hans Vandeweghe (ook hij heeft nu het vrouwenvoetbal ontdekt) een ruim interview met de allereerste Belgische vrouwelijke Gouden Schoen. Tessa Wullaert zegt op pagina 14 en 15 in De Morgen Focus onder meer: “Wij spelen met de nationale ploeg een beetje als Atlético Madrid tegen sterke tegenstanders, jawel. Als ons verdedigend blok goed staat en we kunnen snel uitbreken, wat onze specialiteit is, dan kunnen wij iedereen aan.” Tessa Wullaert neemt zoals steeds geen blad voor de mond en op het einde van het gesprek komen we ook nog te weten dat de speelster van VfL Wolfsburg toen ze jonger was geen voetballers, voetbalsters of sporters aan haar kamermuur had hangen maar wel spreuken zoals ‘No dream is too big’!

Bekijk de hoogtepunten van het duel op vrijdag 7 juli 2017 tussen Frankrijk en België met dank aan Proximus TV:

U kan de Belgian Red Flames en Tessa Wullaert nu dinsdag 11 juli 2017 nog aan het werk zien in het laatste oefenduel voor het EK 2017 in Nederland en dat in Denderleeuw tegen Rusland. De aftrap is om 15 uur. Rusland speelde overigens op vrijdag 7 juli 2017 in Tubeke een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Kroatië. De wedstrijd die geleid werd door Belgisch scheidsrechter Tina Tyteca eindigde zoals die begon op 0-0!

U kan hier terecht voor tickets voor België – Rusland in Denderleeuw:
KBVB – Tickets België – Rusland

Lees nog meer over Frankrijk – België via:
Vrouwenteam.be

PS: Ook nog melden dat Oostenrijk op donderdag 6 juli 2017 het oefenduel in Wiener Neustadt tegen Denemarken met 4-2 won. Denemarken is straks de eerste tegenstander van de Belgian Red Flames op het EK 2017 in Nederland!

Lees meer hierover via:
ÖFB

Share