Share

U zag al beelden uit de 2de klasse van de duels Club Brugge – Maria-ter-Heide in de A-reeks en van het Luikse derby Standard C – RFC Luik in de B-reeks. Ook TV Lux ging afgelopen zaterdag 2 september 2017 op pad om een wedstrijd uit de 2de klasse B in beeld te brengen.

R. Wallonia Club Sibret, dat op de eerste speeldag een gelijkspel afdwong op bezoek bij Eendracht Louwel (1-1), ontving in de Ardennen het beloftenteam van OH Leuven dat op de openingsdag thuis met 4-0 won tegen VC Moldavo B. Het was uitkijken wie dit keer aan het langste eind zou trekken.

Bekijk de video rond het duel tussen Wallonia Club Sibret – OH Leuven B met dank aan TV Lux:
TV Lux.be

De doelpunten waren dus van Noa Corbeels 0-1 in de eerste helft. En na de pauze scoorden Jarne Teulings (0-2 en 0-3), Pauline Mathieu 1-3 op strafschop en Marie Meunier 2-3.

Op zaterdag 9 september 2017 is er geen competitie vanwege de 3de speeldag in de Beker van België. Sibret is al uitgeschakeld terwijl het beloftenteam van OH Leuven dan thuis speelt tegen eersteklasser Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage.

Op de 3de speeldag op zaterdag 16 september 2017 gaat OH Leuven B op bezoek bij Eendracht Louwel met aftrap om 15 uur. Om 13 uur op dezelfde dag speelt Wallonia Club Sibret uit bij de beloften van Tongeren!

Voor nog meer uitslagen in de eerste en tweede klasse van het voorbije weekend:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share