Op de 11de speeldag in de eerste provinciale Antwerpen ontving het beloftenteam van KV Mechelen, tweede in de stand met evenveel punten als leider SK Loenhout, op de Kleine Malinwa FC Antwerp Girls, dat voor de aftrap op een derde plaats stond.

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het beloftenteam van KV Mechelen won dus met 4-0 dankzij doelpunten van Hannelore Heyligen (1-0, 15de minuut), Lotte Cloet (2-0 op strafschop, 25ste minuut) en een dubbel van Annet Heuten op het einde van de wedstrijd (3-0, 82ste minuut en 4-0, 84ste minuut). Door de winst blijft KV Mechelen B co-leider met SK Loenhout, dat thuis met 1-0 won tegen KFC Herenthout en zo nog altijd het betere doelpuntensaldo heeft (+40) tegen (+38). FC Antwerp Girls blijft ondanks het verlies op de 3de plaats maar nu met 9 punten achterstand op het duo SK Loenhout-KV Mechelen B maar ze hebben wel nog een wedstrijd te goed op bezoek bij SK ‘s Gravenwezel-Schilde.

FC Antwerp Girls staat op een knappe 3de plaats in de 1ste provinciale Antwerpen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Op zaterdag 25 november 2017 staat de 12de speeldag voor deze teams op het programma.
SK Loenhout speelt al om 10 uur op bezoek bij Hoogstraten op het ogenblik dat Antwerp Girls uit speelt bij Berlaar Heikant. Ook het beloftenteam van KV Mechelen speelt uit en dat om 11u30 bij het beloftenteam van Maria-Ter-Heide.