In de eerste provinciale Brabant VFV stond op zaterdag 18 november 2017 met het duel tussen RWDM Girls en Sparta Roosbeek-Neervelp een duel tussen de 3de in de stand tegen de 2de op het programma. Het was uitkijken wie het laken naar zich toe kon trekken!

Bekijk de hoogtepunten van RWDM Girls – Sparta Roosbeek-Neervelp dankzij Vrouwenteam TV:

RWDM Girls won dus met 3-2 tegen Sparta Roosbeek-Neervelp. De thuisploeg stond bij de rust 2-0 voor na een dubbel van Sakina Ouzraoui Diki (1-0, 5de minuut en 2-0, 42ste minuut). Na de pauze milderde Gertie Van Humbeeck met een knappe volley (2-1, 48ste minuut) waarna ze 4 minuten later de bal ook nog tegen de lat kopte. In het laatste kwartier zorgde Sakina Ouzraoui Diki eerst voor de 3-1 (76ste minuut) waarna Nancy Serbruyns nog de aansluitingstreffer lukte in de slotminuut (3-2, 90ste minuut). De gelijkmaker kwam er echter niet meer.

Luister ook nog naar Gertie Van Humbeeck (Sparta Roosbeek-Neervelp):

RWDM Girls springt door de thuiswinst over Sparta Roosbeek-Neervelp naar de 2de plaats op nog altijd 7 punten van de ongeslagen leider HO Wolvertem Merchtem, dat ook nog altijd het maximum van de punten heeft! Op de volgende speeldag gaat RWDM Girls op zaterdag 25 november 2017 op bezoek bij SNA Keiberg met aftrap om 16u30 terwijl Sparta Roosbeek-Neervelp het beloftenteam van DVC Eva’s Tienen ontvangt met aftrap om 14u30.

Sparta Roosbeek-Neervelp voor de ontmoeting in Molenbeek tegen de RWDM Girls! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

12.Sparta Lombeek 9-4 (15-50).

Dit zijn de wedstrijden voor de volgende speeldag op zaterdag 25 november 2017 om 14u30: