Share

Tweedeklasser Club Brugge ontving in de kwartfinale in de Beker van België in Aalter de nog altijd regerende landskampioen Standard. De vraag was of vrouwelijk blauw-zwart kon stunten tegen het team uit de Super League.

U kan een samenvatting van de wedstrijd bekijken dankij Siebe Cambier, de man die wekelijks op de afspraak is bij het vrouwenvoetbalteam van Club Brugge:

Standard won dus deze kwartfinale met 0-3 dankzij doelpunten van Carolina Wolters (0-1, 48ste minuut), van Noémie Gelders 0-2 (53ste minuut) en van Lola Wajnblum 0-3 (56ste minuut). In de halve finale gaat Standard nu op bezoek bij OH Leuven, dat na verlengingen won op bezoek bij eersteklasser Kontich. De afspraak is voorzien op zaterdag 14 april 2018!

Voor alle uitslagen in de kwartfinale van de Beker van België 2017/18:
Vrouwenteam.be

Voor meer over Kontich – OH Leuven:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share