Share

Na maanden revalideren na een zware blessure mocht Amber Maximus haar wederoptreden maken met een invalbeurt tegen RSC Anderlecht. Het werd een onverhoopte meevaller want de best scorende speelster van KAA Gent Ladies in de Super League was nu ook succesvol in de kwartfinales van de Beker van België!

De vreugdeuitbarsting was al groot bij KAA Gent Ladies toen Mariam Abdulai Toloba voor de gelijkmaker zorgde! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

KAA Gent Ladies schreef in 2017 geschiedenis door in Mechelen de finale van de Beker van België te winnen ten koste van de favoriet RSC Anderlecht. Ook op vrijdag 26 januari 2018 waren de vrouwelijke Buffalo’s de underdog thuis tegen RSC Anderlecht. Er vielen 3 knappe doelpunten eerst van Sarah Wijnants voor RSC Anderlecht (0-1), dan van Mariam Abdulai Toloba voor KAA Gent Ladies (1-1) en tenslotte het winnende doelpunt van Amber Maximus voor KAA Gent Ladies (2-1).

Bekijk de video met de doelpunten uit KAA Gent Ladies – RSC Anderlecht met dank aan Sportbeat:

Voor alle uitslagen in de kwartfinales van de Beker van België 2017/18:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share