Share

Na de topper afgelopen zondag in de Jupiler Pro League tussen KAA Gent en RSC Anderlecht staat er op zaterdag 23 januari 2016 een Super Saturday op het programma bij KAA Gent Ladies. U kan aan de Boterstraat in Wondelgem op één en dezelfde dag maar liefst drie ploegen van de vrouwelijke Buffalo’s aan het werk zien.

Op Neptunus trapt het vrouwenteam uit derde klasse (momenteel vierde in de stand) om 12u30 al de topper af tegen KSK Voorwaarts Zwevezele (de tweede in het klassement). Het beloftenteam (momenteel tweede in eerste klasse) neemt het vanaf 14u30 in die reeks op tegen VC Moldavo en de ploeg uit de Super League tenslotte speelt vanaf 17 uur een oefenduel ter voorbereiding op de hervatting in de Super League tegen FC Metz, dat momenteel in de D2 Féminine (de Franse tweede klasse) uitkomt.

Dit is het wedstrijdschema voor Super Saturday op Neptunus:
12u30: KAA Gent Ladies C – KSK Voorwaarts Zwevezele (derde klasse A);
14u30: KAA Gent Ladies B – VC Moldavo (eerste klasse);
17u00: KAA Gent Ladies – FC Metz (oefenduel).

PS: Nog melden dat KAA Gent Ladies begin 2016 een oefenduel verloor bij de Franse tweedeklasser Lille (2-0) en afgelopen zaterdag 16 januari 2016 thuis de vriendschappelijke wedstrijd won tegen het Nederlandse Ijzendijke met 3-0 dankzij doelpunten van Chloë Vande Velde voor de rust en Amber Maximus op strafschop en Amber De Priester in de tweede helft. Het team dat onder leiding staat van trainer Dave Mattheus hervat de Super League op vrijdag 12 februari 2016 met een uitwedstrijd op bezoek bij bekerhouder Lierse.

Share