Share

Vorig seizoen haalde het beloftenteam van Club Brugge de titel in de eerste provinciale West-Vlaanderen. Aangezien zij gepromoveerd zijn naar de 2de klasse vinden we dit team niet meer terug in deze reeks volgend seizoen. Welke clubs er wel gaan meedoen in de eerste provinciale West-Vlaanderen kan U hieronder bekijken!

Het zijn achtereenvolgens:

* Cerkelladies Brugge, het team dat degradeerde uit de 2de klasse A;
* SK Staden, KFC Heist Ladies, Ladies Oudenburg, SC Zonnebeke, Dames VK Egem B, SK Reningelst, Famkes Westhoek Diksmuide-Merkem B, KFC Moerkerke, KSK Voorwaarts Zwevezele B en DV Kortrijk, allemaal teams dus die ook vorig seizoen in deze reeks aktief waren;
* SW Ladies Harelbeke, KSV Bredene, VV Koekelare, BS Westhoek en KSV De Ruiter, allemaal teams die vorig seizoen uitkwamen in de 2de provinciale West-Vlaanderen en het dus vanaf volgend seizoen een reeksje hoger zullen proberen!

Deze redactie wenst alle clubs nu al een succesvol 2018-19 toe!

Bekijk nog eens de titelviering van Club Brugge B in het voorbije seizoen:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Naast Club Brugge B zijn dus ook SV Zulte Waregem C, Cerkelladies Brugge B, Union Zandvoorde, KFC Meulebeke en KWS Desselgem uit deze reeks verdwenen!

Share