Share

Vorig seizoen waren er slechts 13 ploegen in de 2de provinciale West-Vlaanderen. Daar komt verandering in want voor het seizoen 2018-19 komen er maar liefst 16 ploegen aan de aftrap!

Opmerkelijk is dat slechts 4 ploegen ook vorig seizoen al in deze reeks uitkwamen namelijk FW Diksmuide-Merkem C, FC Menen United, het beloftenteam van SK Staden en DV Leffinge. Nieuw zijn uit de eerste provinciale het degradeerde KWS Desselgem en het beloftenteam van Cerkelladies Brugge. Uit de derde provinciale promoveerden er dus in totaal maar liefst 10 ploegen! KFC Nieuwpoort, KFC Sint-Joris Sportief, het beloftenteam van KDC Ruddervoorde en NSVD Handzame zijn nieuw uit de A-reeks van vorig jaar terwijl uit de 3de provinciale B van vorig seizoen FC Houthem, KVK Avelgem, SC Oostrozebeke, Eendracht Wervik, K. Brielen Sport en VK Dadizele het een trapje hoger mogen proberen!

Voor meer over de eindstanden in de 3de provinciale A en B van vorig seizoen ga naar:
Vrouwenteam.be
Voor meer over de play-offs van het voorbije seizoen:
Vrouwenteam.be

Voor meer over de eindstand in 2de provinciale vorig seizoen:
Vrouwenteam.be

Bekijk de reeksindeling in de 1ste provinciale West-Vlaanderen voor het seizoen 2018-19 via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share