Share

Naast Sakina Ouzraoui Diki heeft RSC Anderlecht met Rhizlane Zekkouri nog een speelster bij RWDM Girls weggehaald. Ook zij gaat meetrainen met het team van de Super League en in principe uitkomen voor het beloftenteam in de tweede klasse.

Rhizlane Zekkouri, geboren op 25 januari 1999 in Brussel, speelde de voorbije 4 seizoenen bij de RWDM Girls waar ze in de provinciale reeksen iets meer dan 100 doelpunten lukte. Rhizlane gaat het nu dus op een hoger niveau proberen bij vrouwelijk paars-wit en dat is voor haar een nieuwe uitdaging waar ze enorm naar uitkijkt!

Bekijk enkele goals van Rhizlane Zekkouri in het voorbije seizoen voor RWDM Girls dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over RSC Anderlecht 2018-19 ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over RWDM Girls ga naar:
Vrouwenteam.be

Lees meer over de 2de klasse van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share