Share

Belgian Red Flame Maud Coutereels gaat in de politiek. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2018 in Jemeppe-sur-Sambre staat de speelster van Lille OSC op de tiende plaats op de lijst van PepS, een pluralistische lijst met socialistische en progressieve ideeën.

Portons ensemble un projet Solidaire is de titel van de partij waarvoor Maud Coutereels opkomt. Ze wil geen beloften doen die ze niet kan nakomen maar ze voelde zich aangetrokken door de eenheid, de motivatie en het solidaire aspect van deze beweging. Ze wil vooral zichzelf blijven, goed luisteren en ze hoopt mensen te kunnen helpen vanuit haar eigen levenservaring waar dat kan!

U kan de Belgian Red Flame overigens in de komende dagen nog aan het werk zien met haar club Lille OSC in oefenwedstrijden tegen KRC Genk Ladies (zaterdag 11 augustus 2018), op bezoek bij KAA Gent Ladies (op vrijdag 17 augustus 2018) en op zondag 26 augustus 2018 bij de competitiestart in de D1 Féminine tegen UWCL-winnaar Lyon met aftrap om 14u45!

Luister naar Maud Coutereels in een recent interview dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk het profiel van Maud Coutereels op de lijst PepS via:
Pepsjemeppe.be

Bekijk alle kandidaten op de lijst van PepS in Jemeppe-sur-Sambre:
Pepsjemeppe.be

Voor nog meer over Lille OSC ga naar:
Vrouwenteam.be
en naar:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share