Share

Het voorbije weekend vond in Ieper met ‘Peace to the World’ een laatste herdenking plaats aan de Eerste wereldoorlog. Iets verderop speelde K. Brielen Sport Ladies de laatste voorbereidingswedstrijd met het oog op de nieuwe competitie in de 2de provinciale West-Vlaanderen.

Het team van trainer Mirando Dewilde, dat vorig seizoen nog in 3de provinciale uitkwam, haalde het na een 3-0-voorsprong bij de rust uiteindelijk met 5-2 tegen SC Oostrozebeke, dat met Tom Van Ryckeghem een nieuwe trainer heeft voor de start ook al op een hoger niveau. Sharon Pollee liet zich opmerken bij de thuisploeg want zij scoorde maar liefst 4 keer terwijl ook Maity Vanhee 1 doelpunt lukte.

Op zondag 2 september 2018 start de competitie voor K. Brielen Sport Ladies met een uitwedstrijd op bezoek bij KSV Nieuwpoort. De aftrap daar is om 15 uur. SC Oostrozebeke ontvangt op hetzelfde moment VK Dadizele! Op zondag 9 september 2018 staan K. Brielen Sport en SC Oostrozebeke opnieuw tegenover mekaar maar dan in competitieverband in Brielen met aftrap om 14 uur!

Voor alle wedstrijden op de eerste speeldag in de provinciale reeksen West-Vlaanderen ga naar:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over de 2de provinciale West-Vlaanderen via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share