Share

Jaade Stitou ging afgelopen zomer met de RWDM Girls naar Brazilië voor de finale van het Neymar Jr’s Five Tournament. Maar de nieuwe aanwinst van HO Wolvertem Merchtem heeft nog veel meer in haar mars. De 23-jarige studente, die in de toekomst lichamelijke opvoeding wil geven op school, stapt op jonge leeftijd ook in de politiek.

In Vorst staat de drievoudig Belgisch kampioene Taekwondo op de 28ste plaats op de tweetalige lijst van burgemeester Marc-Jean Ghyssels (PS) waar 37 kandidaten opkomen en die geduwd wordt door Francis Résimont, al meerdere jaren de schepen van finanicën! Voor haar is de toegang tot sport voor jongeren heel belangrijk. Dat is ook een van haar prioriteiten in haar verkiezingsprogramma.

Jaade Stitou is niet de enige persoon uit het vrouwenvoetbal waarvoor straks kan gestemd worden bij de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 14 oktober 2018. Ook Belgian Red Flame Maud Coutereels (Lille OSC) en David Delferiere, de nieuwe voorzitter van het Belgische vrouwenvoetbal, nemen aktief deel aan de verkiezingen!

Lees over Maud Coutereels:
Vrouwenteam.be

Lees over David Delferiere:
Vrouwenteam.be

Lees ook nog over Jaade Stitou via:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share