Share

Op dinsdag 5 maart 2019 kwam er een einde aan de heerschappij van Real Madrid in de UEFA Champions League. Na 3 eindoverwinningen op rij op het kampioenenbal ging de Koninklijke in het eigen Estadio Santiago Bernabeu en met Rode Duivel Thibaut Courtois in doel zwaar onderuit in de terugwedstrijd van de achtste finale. Geen eerste vier op rij dus in deze eeuw iets wat het vrouwenvoetbalteam van Olympique Lyonnais wel nog kan realiseren.

De Franse topclub moet dan wel eerst voor het vierde jaar op rij (2x in de finale, 1x in de kwartfinale) voorbij het Duitse VfL Wolfsburg. In de halve finale wacht dan de winnaar van het duel tussen Chelsea LFC en Paris Saint-Germain en in de finale op zaterdag 18 mei 2019 in Boedapest Bayern München, Slavia Praag, FC Barcelona of Lilleström SK.

U kan de kwartfinales op deze woensdag 20 en donderdag 21 maart 2019 volgen via:
UEFA.com – UWCL

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share