Share

Na een grondige analyse van het huidige landschap in het vrouwenvoetbal heeft het bestuur van Girls Football Academy Sinaai beslist om vanaf komend seizoen voluit de kaart van de jeugd te trekken, zo laat het in een officieel schrijven weten.

GFA Sinaai wil in het seizoen 2019/2020 met honderd procent zelf opgeleide speelsters uit de regio gaan voetballen en dat in de 2de en 3de provinciale Oost-Vlaanderen en in het recreatief voetbal. Iedereen blijft welkom allereerst op het paastornooi van zaterdag 20 en maandag 22 april 2019 en ook op het Footfestival van zondag 5 mei 2019.

Lees de volledige tekst van het nieuwe project van GFA Sinaai met dank aan sportief verantwoordelijke Jürgen De Bondt:

Tekst – (c) GFA Sinaai

Bekijk ook nog de beelden van GFA Sinaai – Club Brugge B van afgelopen weekend via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share