Share

Op zaterdag 16 maart 2019 ontving KSK Beveren op de 18de speeldag in de eerste provinciale Oost-Vlaanderen met KAA Gent Ladies De de leider. Eerder dit seizoen werd het op zaterdag 24 november 2018 in Wondelgem 3-0 voor de provinciale ploeg van de vrouwelijke Buffalo’s maar KSK Beveren was thuis nog altijd ongeslagen. Alleen KSK Zingem haalde al een puntje in de schaduw van het Freethielstadion.

U kan een samenvatting van KSK Beveren – KAA Gent Ladies D bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KSK Beveren won dit duel dus met het kleinste verschil. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam er via Femke Verdonck na een assist van Amber Van Cauwenberghe (1-0, 11de minuut). KSK Beveren staat nu voorlopig op de derde plaats met 33 punten uit 16 wedstrijden. Dat zijn er 3 minder dan leider KAA Gent Ladies D en Bosdam Beveren, dat op vrijdagavond 15 maart 2019 ook verloor op bezoek bij KSC Excelsior Mariakerke (2-1).

Luister naar de jarige Charlotte Verspeelt (KSK Beveren) dankzij vrouwenteam TV:

Luister naar Ellen De Vos (KAA Gent Ladies D) dankzij vrouwenteam TV:

Luister naar Femke Verdonck (KSK Beveren) dankzij vrouwenteam TV:

Op de volgende speeldag gaat KSK Beveren op zaterdag 23 maart 2019 om 19 uur op bezoek bij KFC Eendracht Zele. KAA Gent Ladies D ontvangt op dezelfde dag om 13 uur al KSK Zingem. De week nadien op zaterdag 30 maart 2019 speelt KSK Beveren thuis om 12 uur tegen het beloftenteam van Svelta Melsele terwijl KAA Gent Ladies D dan om 13 uur KSC Excelsior Mariakerke ontvangt in Wondelgem.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share