Share

Terwijl de Belgian Red Flames hun voorbereiding op het oefenduel tegen wereldkampioen de Verenigde Staten in Los Angeles beginnen mogen de Belgian Red Flames U19 hun Eliteronde op weg naar het EK 2019 in Schotland op woensdag 3 april 2019 aftrappen met een wedstrijd tegen Zwitserland.

De wedstrijd in groep 2 wordt gespeeld op het Belgian Football Center in Tubeke met aftrap om 13 uur. De andere wedstrijd in de groep Finland – Polen staat om 19 uur op het programma. De toegang is gratis!

Bondscoach Xavier Donnay selecteerde volgende 20 speelsters voor deze Eliteronde op weg naar het EK 2019 in Schotland in alfabetische volgorde:

Femke Bastiaen (KAA Gent Ladies), Constance Brackman (Standard), Esther Buabadi (Lille OSC), Romy Camps (KAA Gent Ladies), Noa Corbeels (OH Leuven), Talitha De Groote (Club Brugge), Joséphine Delvaux (KRC Genk Ladies), Kaily Dhondt (KAA Gent Ladies), Janne Geers (KRC Genk Ladies), Aster Janssens (KRC Genk Ladies), Sari Kees (OH Leuven), Karlijn Knapen (OH Leuven), Zenia Mertens (OH Leuven), Lisa Petry (Standard), Stephanie Pirotte (Standard), Amber Tysiak (KRC Genk Ladies), Gwyneth Vanaenrode (Standard), Tiffanie Vanderdonck (KAA Gent Ladies), Saar Verdonck (Club Brugge), Ella Vierendeels (KAA Gent Ladies).

Het tweede duel is op zaterdag 6 april 2019 om 13 uur tegen Finland en het slotduel is op dinsdag 9 april 2019 om 13 uur tegen Polen. Alle duels gaan door op het Belgian Football Center in Tubeke met gratis toegang!

Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor het EK 2019 in Schotland, dat van dinsdag 16 tot en met zondag 28 juli 2019 zal plaatsvinden.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share