Share

U las het al dat KFC Rapide Wezemaal stopt met vrouwenvoetbal. Toch zal U enkele speelsters van dat team begin juni 2019 nog even aan het werk kunnen zien in de finale van de Beker van België zaalvoetbal bij de vrouwen in Vilvoorde!

Op zaterdag 1 juni 2019 kan U dus niet alleen in Leuven terecht voor een oefeninterland tussen de Belgian Red Flames en WK-deelnemer Thailand. Daarna kan U naar het EuroVolleyCenter, Beneluxlaan 22, in Vilvoorde afzakken voor een duel tussen FC Cruyff Leuven, de kampioen in de Vlaamse reeks, tegen Futsal Team Volvo La Calamine, de winnaar van de titel in de Waalse reeks. De aftrap is om 19 uur.

FC Cruyff Leuven is klaar voor de finale van de Beker van België 2019 in Vilvoorde! Foto – (c) FC Cruyff Leuven

Het belooft een spannende eindstrijd te worden met bij FC Cruyff Leuven speelsters als o.a. Karen Meeus, Katrien Voets, Imke Courtois, Berit Stevens, Petra Van Elderen, Anke Boogaerts, Sandy Bourtembourg en Lenie Onzia (maar zij is opgeroepen voor de oefeninterland van de Belgian Red Flames) en bij Futsal Team Volvo La Calamine vinden we speelsters terug zoals o.a. Lorène Martin, Justine Gomboso, Gaëlle Vozza, Farrah Meyer en … Maud Coutereels (maar eveneens opgeroepen voor de oefeninterland tegen Thailand).

Het Futsal Team Volvo La Calamine met ook enkele bekenden uit het vrouwenvoetbal! Foto – (c) FT Volvo La Calamine

Lees nog over KFC Rapide Wezemaal via:

https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=49207

Voor meer over België – Thailand ga naar: https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=49745

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share