Share

Op woensdag 22 mei 2019 meldde Het Belang van Limburg dat Guido Brepoels kiest voor een nieuw avontuur in het mannenvoetbal bij amateurclub KFC Diest. Daarmee komt er een einde aan de samenwerking met KRC Genk Ladies dat op zoek moet naar een nieuwe coach voor het seizoen 2019-2020!

Guido Brepoels werd op maandag 22 oktober 2018 voorgesteld bij KRC Genk Ladies. De 57-jarige ex-coach van STVV tekende toen een contract van onbepaalde duur en hij leidde de club uiteindelijk naar de 3de plaats in de Super League van het seizoen 2018-19. Maar zijn eerste avontuur in het Belgische vrouwenvoetbal duurde uiteindelijk niet langer dan 7 maanden want provincialer KFC Diest klopte aan met een ambitieus project waarin Guido Brepoels zich meteen kon vinden.

Ook bij de mannen van KRC Genk, dat zopas voor de vierde keer Belgisch landskampioen werd, is het nog niet zeker of Philippe Clement zal blijven.

Lees nog meer over het vertrek van Guido Brepoels bij KRC Genk Ladies via:

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20190521_04416454/guido-brepoels-verlaat-krc-genk-ladies-voor-kfc-diest?fbclid=IwAR00iQ0AkYgReMyTx_Ms_FI1Dqer9WrdnNxw_lqWOtLxEHgq7qBBRYjodCk

Lees nog meer over Guido Brepoels via:

https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=41891

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share