Share

Belgisch landskampioen RSC Anderlecht won op de openingsdag in de Super League op bezoek bij Club Brugge. De data van de heen- en de terugwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Women’s Champions League tegen BIIK Kazygurt zijn inmiddels bekend.

De tijdstippen van de dubbele ontmoeting tussen RSC Anderlecht en BIIK Kazygurt! Foto – (c) RSCA.be

Vrouwelijk paars-wit speelt op donderdag 12 september 2019 om 20 uur in het Lotto Park in Anderlecht tegen de landskampioen uit Kazachstan. De terugwedstrijd zal plaatsvinden in het Namys Stadium van Shymkent op woensdag 25 september 2019 om 12 uur onze tijd (dat is om 16 uur ter plaatse).

U kan ondertussen tickets kopen voor de thuiswedstrijd van RSC Anderlecht tegen BIIK Kazygurt op de website van RSC Anderlecht:

https://www.rsca.be/fr/uwcl?fbclid=IwAR2MClNn1bQ2C2POB4IvxQRJDE7lxPwJ1ux_Ku6PxUon3t2UQwCc52a_IZ4

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share