Op zaterdag 28 september 2019 stond er op de 5de speeldag in de Belgische Super League een duel op het programma tussen nieuwkomer Club Brugge en KRC Genk Ladies. Zo maakte vrouwelijk blauw-zwart meteen al kennis met de vijfde en laatste tegenstander die het in deze competitie te bekampen krijgt. Het was uiteraard uitkijken hoe het team van trainer Leo Van der Elst zich zou weren tegen het al meer ervaren team uit Limburg.

Bekijk een samenvatting van Club Brugge – KRC Genk Ladies dankzij Vrouwenteam TV:

Club Brugge – KRC Genk Ladies eindigde dus op 0-2 na doelpunten voor de rust van Karlijn Knapen (0-1, 32ste minuut) en eentje in de blessuretijd van Gwen Duijsters (0-2, 90ste + 3′ minuut). In overeenstemming met hun leuze ‘Bluv’n goan’ ging vrouwelijk blauw-zwart in de tweede helft met volle overtuiging op zoek naar een doelpunt maar dat viel niet. KRC Genk Ladies scoorde helemaal op het einde aan de overkant de 0-2 nadat het vlak voordien nog de lat had getroffen met een poging van Sien Vandersanden.