Share

Na een week waarin het Belgische clubvoetbal bij de mannen opnieuw met beide voetjes op de grond kwam te staan was het op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019 opnieuw tijd voor de Belgische Super League bij de vrouwen.

Op vrijdagavond leed vrouwelijk paars-wit het eerste puntenverlies van het seizoen na een gelijkspel op bezoek bij KRC Genk Ladies (1-1) op hetzelfde ogenblik als het scoreloos gelijkspel van mannelijk paars-wit op bezoek bij KAS Eupen (0-0). Daardoor heeft RSC Anderlecht onder leiding van de nieuwe coach Frank Vercauteren ook niet langer het maximum (4 op 6).

U kan hieronder alle uitslagen bekijken van de 7de speeldag uit de Super League:

KRC Genk Ladies – RSC Anderlecht 1-1;

Bekijk de video met de goals dankzij Christophe Evrard (RSCA TV):

KAA Gent Ladies – OH Leuven 6-0;

Club Brugge – Standard 0-4;

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share