Share

Op woensdag 30 maart 2016 vervolgt de weg naar Reggio Emilia waar op donderdag 26 mei 2016 de finale van de UEFA Women’s Champions League zal worden gespeeld. Lyon, de winnaar van de UWCL 2011 en 2012, is na de 9-1-overwinning thuis tegen het Tsjechische Slavia Praag al zeker van een plaatsje bij de laatste vier. Ook VfL Wolfsburg met Belgian Sparkle Red Flame Tessa Wullaert (in Sport/Voetbal Magazine van woensdag 30/03/2016 kan U op p.77 lezen ‘Tessa schafft das’) staat na de 3-0 thuis tegen Brescia met anderhalf been in de halve finale net als 1.FFC Frankfurt, dat vorige week op verplaatsing in Malmö won tegen Rosengard. Alleen voor het vierde ticket lijkt er nog wat suspens nadat het vrouwenteam van FC Barcelona thuis de 0-0 hield tegen Paris Saint-Germain, de verliezende finalist van vorig jaar. In het Stade Charléty wordt voor aanvang van dit duel wellicht nog even stilgestaan bij het overlijden van voetballegende Johan Cruijff die ook het vrouwenvoetbal goed genegen was.

Dit zijn de terugwedstrijden van de kwartfinales op woensdag 30 maart 2016:

1.FFC Frankfurt – Rosengard (om 18u);
Slavia Praag – Lyon (om 18u30);
PSG – FC Barcelona (om 20u30);
Brescia – VfL Wolfsburg (om 20u30).

U kan alles volgen via BeINSports of Eurosport of hier via:
Website UEFA – UWCL

Lees ook nog over de heenwedstrijden:
Vrouwenteam.be

Lees meer over de Johan Cruyff Foundation:
Johan Cruyff Foundation

Share