Share

De UEFA heeft de data van de wedstrijden in de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League 2020/21 vrijgegeven. Die gaat van start op woensdag 18 november 2020 vroeg in de namiddag in Bulgarije en Slovenië. Ook de Belgische landskampioen RSC Anderlecht komt die dag ‘s avonds in actie.

Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

De eerste duels van de dag zijn inderdaad al om 13u30 met NSA Sofia uit Bulgarije tegen ŽFK Spartak Subotica uit Servië en op hetzelfde moment WFC Pomurje uit Slovenië tegen het Hongaarse Ferencváros. Om 15 uur is het de beurt aan Valur uit Ijsland tegen het Schotse Glasgow City en om 17u30 ontvangt het Poolse Górnik Łęczna het Cypriotische Apollon LFC. De laatste wedstrijd van die woensdag 18 november 2020 zal in België plaatsvinden met het duel in het Lotto Park tussen RSC Anderlecht en SL Benfica met aftrap om 19u30 dus nog voor de Rode Duivels om 20u45 hun laatste wedstrijd in de UEFA Nations League in Leuven spelen tegen Denemarken.

De andere vijf duels in de UWCL zijn op donderdag 19 november 2020 met eerst op het middaguur Gintra Universitetas uit Litouwen tegen het Noorse Vålerenga, Later in de namiddag volgen om 14 uur Olimpia Cluj uit Roemenië tegen het Georgische Lanchkuti, SFK Sarajevo uit Bosnië-Herzegovina tegen het Oekraïense WFC-2 Kharkiv en Vllaznia uit Albanië tegen het Wit-Russische FC Minsk. Om 17 uur tenslotte gaat de wedstrijd voor het laatste ticket voor de uiteindelijke UWCL 2020/21 van start in Oostenrijk tussen St. Pölten en het Russische CSKA Moskou.

Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

***Dit zijn dus alle wedstrijden van de tweede kwalificatieronde van de UEFA Women’s Champions League 2020/21:

Op woensdag 18 november 2020:

NSA Sofia (Bulgarije) – ŽFK Spartak Subotica (Servië) (13u30);

WFC Pomurje (Slovenië) – Ferencváros (Hongarije) (13u30);

Valur (Ijsland) – Glasgow City (Schotland) (15u);

Górnik Łęczna (Polen) – Apollon LFC (Cyprus) (17u30);

RSC Anderlecht (België) – SL Benfica (Portugal) (om 19u30) (***);

Op donderdag 19 november 2020:

Gintra Universitetas (Litouwen) – Vålerenga (Noorwegen) (12u);

Olimpia Cluj (Roemenië) – Lanchkuti (Georgië) (14u);

SFK Sarajevo (Bosnië-Herzegovina) – WFC-2 Kharkiv (Oekraïne) (14u);

Vllaznia (Albanië) – FC Minsk (Wit-Rusland) (14u);

St. Pölten (Oostenrijk) – CSKA Moskou (Rusland) (17u);

Lees nog over de eerste voorronde van de UWCL met RSC Anderlecht – Linfield Ladies FC via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: (***) Ook nog meegeven dat het duel in de Belgische Women’s Scooore Super League tussen FWS Woluwe en RSC Anderlecht van vrijdag 20 november 2020 verplaatst wordt naar zondag 22 november 2020 om 15 uur. Op die dag is er overigens niet alleen een Brusselse derby in het vrouwenvoetbal ook bij de mannen staat R. Union SG – RWDM op het programma in de Pro League 1B!

 

 

 

 

Share