Share

Wat afgelopen zaterdagnamiddag gevreesd werd is na een onderzoek in het Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis van Aalst op maandag 16 november 2020 bevestigd. Anaëlle Wiard, die op een draagberrie het veld moest verlaten tijdens SC Eendracht Aalst – SV Zulte Waregem, zal enkele maanden niet kunnen voetballen bij de Ajuinen want ze heeft de kruisbanden van haar rechterknie gescheurd en ook de meniscus is geraakt. De onbeschikbaarheid werd door de dokters op zes maanden geschat.

Anaëlle Wiard, hier aan de bal op vrijdag 6 november 2020 op bezoek bij haar ex-club FWS Woluwe (met Anouck Cochez). Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

De ex-Belgische international die begin september 2020 nog topschutster werd met het Belgische New Team BS Brussels op de Women’s Euro Winners Cup Beach Soccer in het Portugese Nazaré was bezig aan haar eerste seizoen bij SC Eendracht Aalst Ladies maar daar komt nu dus door deze blessure vroegtijdig een einde aan. Het is de derde keer in haar voetballoopbaan dat Anaëlle met een dergelijke blessure te kampen krijgt. Ze liep al twee keer eerder dezelfde blessure op maar dan aan de linkerknie.

Deze redactie wenst Anaëlle Wiard een voorspoedig herstel toe en veel moed tijdens de revalidatie!

Luister naar een recent interview met Anaëlle Wiard tijdens een initiatie rond het Belgische Beach Soccer dankzij Vrouwenteam TV:

Lees ook nog over Anaëlle Wiard via:

Vrouwenteam.be

Bekijk meer rond SC Eendracht Aalst – SV Zulte Waregem via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share