Share

Op woensdag 3 en donderdag 4 maart 2021 stonden de heenwedstrijden van de achtste finales in de UEFA Women’s Champions League op het programma. Eén heenwedstrijd wordt pas volgende week gespeeld namelijk die tussen Paris Saint-Germain en Sparta Praag! Zowel Justine Vanhaevermaet (LSK Kvinner) als Janice Cayman (Olympique Lyonnais) kwamen in actie!

Justine Vanhaevermaet kwam in actie met LSK Kvinner op bezoek bij VfL Wolfsburg! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Dit waren de uitslagen op woensdag 3 maart 2021:

***FC Barcelona – Fortuna Hjörring 4-0;

Bekijk de doelpunten met dank aan Barça TV:

***Manchester City – Fiorentina 3-0;

Bekijk de doelpunten met dank aan ACF Fiorentina:

***Rosengård – St. Polten 2-2;

Bekijk de volledige wedsrijd met dank aan ÖRF TV:

Bekijk meer over dit duel dankzij SVT:

Website SVT

***VfL Wolfsburg – LSK Kvinner 2-0;

Bekijk de doelpunten met dank aan Wölfte TV:

***Chelsea – Atlético Madrid 2-0;

Bekijk de doelpunten en de gemiste strafschoppen dankzij Chelsea TV:

Dit waren de uitslagen op donderdag 4 maart 2021:

***BIIK Kazygurt – Bayern München 1-6;

Lees meer en bekijk beelden via:

Website FC Bayern München

***Olympique Lyonnais – Bröndby 2-0;

Belgian Red Flame Janice Cayman kwam in de heenwedstrijd van de achtste finales van de UWCL met Lyon thuis tegen Bröndby in actie. Ze viel in en zorgde meteen voor een assist! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Belgian Red Flame Janice Cayman mocht na 83 minuten invallen voor Dzsenifer Marozsan. In de 3de minuut van de toegevoegde tijd gaf ze de assist voor het tweede doelpunt dat gescoord werd door Melvine Malard. Een historische goal want het was de 400ste van Olympique Lyonnais in het Europese vrouwenvoetbal. Op het halfuur had de Engelse international Nikita Parris de titelverdediger in de UEFA Women’s Champions League op voorsprong gekopt op aangeven van Amel Majri.

Bekijk de volledige wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Bröndby met dank aan RMC Sport:

Nog te spelen op dinsdag 9 maart 2021:

***Paris Saint-Germain – Sparta Praha

De terugwedstrijden staan vanaf woensdag 10 maart 2021 op het programma. Twee wedstrijden worden in een ander land gespeeld namelijk Atletico Madrid – Chelsea gaat door in het Italiaanse Monza terwijl Justine Vanhaevermaet met LSK Kvinner in het Hongaarse Györ VfL Wolfsburg zal ontvangen!

Lees nog meer over de UWCL via:

UEFA.com – UWCL 2020-21

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share