Share

Verrassend nieuws bij Lierse Kempenzonen op donderdag 4 maart 2021. Op de website van de club uit de Pro League 1B staat te lezen dat er vanaf volgend seizoen een dameswerking zal geïntegreerd worden aan de jeugdopleiding van de club. Het is evenwel nog niet de bedoeling om opnieuw in de Super League te gaan aantreden.

Foto – (c) Lierse

De jeugdwerking zal onder leiding staan van Hilde Clessens en Niki De Cock, twee ex-voetbalsters die in het verleden al bij Lierse aktief waren.

Hilde Clessens keert dus ook terug naar Lierse! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Hilde Clessens voetbalde in het verleden op het hoogste niveau bij diverse clubs Lentezon Beerse, Standard, KVK Tienen, Vlimmeren en ze was in 2015 en 2016 de assistente van Daniel Simmes toen Lierse SK tweemaal op rij de Beker van België won. Belgisch international Niki De Cock kwam na 3 seizoenen bij het Nederlandse Willem II naar België terug om vanaf 2010 nog vier jaar bij Lierse SK te voetballen vooraleer ze nadien coach werd bij OH Leuven.

Op donderdag 14 mei 2015 stak Niki Decock de Beker van België omhoog voor Lierse SK. Volgend seizoen hervat ze bij Lierse Kempenzonen in de jeugdopleiding! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Lierse Kempenzonen gaat van start met twee damesploegen namelijk Futures (geboortejaar 2008 en 2009) en Aspiranten (geboortejaar 2005 tot en met 2007). Talentvolle speelsters die interesse hebben om deel uit te maken van dit gloednieuwe project kunnen zich inschrijven op onze talentdagen op 20 maart in Kessel van 9u tot 12u. Inschrijven hiervoor kan via peter.vermeylen@lierse.com.

Lees nog meer hierover via:

Lierse.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share