Share

We hadden het U al eerder aangekondigd dat Cathérine Moerkerke begin april 2016 de Belgian Red Flames volgde voor haar programma ‘Moerkerke en de mannen’. Het Telefacts-gezicht nam een kijkje bij de Belgian Red Flames in de voetbalwereld die eigenlijk een echte mannenwereld is.

Foto - (c) NTLVDP

Foto – (c) NTLVDP

Het programma zal te zien zijn op dinsdag 24 mei 2016 op VTM vanaf 21u50 tot en met 22u40.

Lees nog meer over de Belgian Red Flames via:
Vrouwenteam.be
en via:
VTM

En bekijk ook nog deze korte aankondiging op video:
VTM – Cathérine

PS: U kan enkele Belgian Red Flames waaronder Imke Courtois ook nu zaterdag 21 mei 2016 om 14u30 al aan het werk zien in de Expo van Waregem waar ze het zullen opnemen tegen VRT-presentatoren waaronder Karl Vannieuwkerke, Kobe Ilsen en Ruben Van Gucht in het kader van Make A Wish, een voetbalwedstrijd voor het goede doel met andere woorden.

Voor meer daarover kan U hier terecht:
Facebook Verona Cup – Make A Wish

Share