Share

Belgian Red Flame Cécile De Gernier werd afgelopen vrijdag 20 mei 2016 opnieuw Belgisch landskampioen met het vrouwenvoetbalteam van Standard. Ze is sinds kort en ook de komende dagen te zien op de affiche van Scooore in de kranten en bij diverse media naast Ann Van Elsen, ex-Miss België, en Axelle Despiegelaere, die tijdens het WK 2014 in Brazilië bekendheid verwierf als fan van het team van Marc Wilmots na het duel in het Maracanastadion van Rio de Janeiro tegen Rusland! Dit Duivels Trio (of Trio Diabolico in Franstalig België) moet de officiële sportpronostiek van de Nationale Loterij voor het toekomende EK 2016 in Frankrijk meer leven inblazen. Zij zullen voorafgaand ook een voorspelling maken van de wedstrijden van het EK 2016!

Bekijk ook de video via Scooore.be
Facebook Scooore
en in het frans:
Facebook Scooore

PS: Cécile De Gernier maakt deel uit van de selectie van de Belgian Red Flames voor de laatste EK-kwalificatieinterland van het seizoen op vrijdag 3 juni 2016 op bezoek bij Estland! U kan overigens op deze dinsdag 24 mei 2016 een reportage rond de Belgian Red Flames bekijken bij Cathérine op VTM vanaf 21u50!

Lees meer daarover via:
Vrouwenteam.be

Luister naar reacties na het winnen van de Belgische landstitel van Standard via:

Vrouwenteam TV

Share