Share

Olympique Lyonnais won dit seizoen voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de triple in het internationale vrouwenvoetbal. Na de landstitel en de Franse beker werd afgelopen donderdag 26 mei 2016 in het Italiaanse Reggio Emilia ook nog de UEFA Women’s Champions League veroverd. Voorzitter Jean-Michel Aulas schonk de speelsters en technische staf een weekend Saint-Tropez, het havenplaatsje aan de Côte d’Azur in het departement Var dat sinds de jaren 50 een trefpunt is van bekende acteurs, actrices (Brigitte Bardot), kunstenaars, sporters, … en waar tijdens de zomer in de haven de miljoenenjachten van de rijken der aarde liggen.

Voorzitter Jean-Michel Aulas op het strand van Saint-Tropez omringd door zijn succesvol vrouwenvoetbalteam! Foto - (c) CAABOL

Voorzitter Jean-Michel Aulas op het strand van Saint-Tropez omringd door zijn succesvol vrouwenvoetbalteam! Foto – (c) CAABOL

Lees nog meer over de triple van Lyon via:
Vrouwenteam.be
en lees ook nog:
Vrouwenteam.be

Bekijk foto’s rond de finale van de UWCL 2016 van David Catry via:
Sportpix.be

Bekijk ook nog eens de reportage van France 3 rond deze finale:
Facebook AH – FR3

Share