Share

Het ziet er sterk naar uit dat de Super League, de in 2015 nieuw opgerichte competitie in het Belgische vrouwenvoetbal, de smaakmakers van het openingsseizoen verliest. Nadat topschutter Jana Coryn van bekerhouder Lierse vorige week bij de Franse tweedeklasser Lille OSC terechtkwam heeft nu ook Jassina Blom van DVC Eva’s Tienen voor een avontuur in het buitenland gekozen.

Jassina Blom tekent haar contract voor SC Heerenveen. Foto - (c) Fbac Jassina Blom

Jassina Blom tekent haar contract voor SC Heerenveen. Foto – (c) Fbac Jassina Blom

Op haar Facebookaccount kondigde de ex-speelster van Melle, KAA Gent Ladies en Club Brugge die voorlopig 1 keer in actie kwam voor de Belgian Red Flames (bij de vriendschappelijke interland op bezoek bij Polen op 22 november 2014) op maandag 30 mei 2016 aan dat ze zopas een overeenkomst tekende bij het Nederlandse SC Heerenveen, het team dat het voorbije seizoen 6de eindigde in de Nederlandse Eredivisie met 17 punten uit 24 duels. De club uit Friesland begint straks aan het nieuwe seizoen ook met een nieuwe coach en dat is Jan Schulting.

Lees ook nog via:

Vrouwenvoetbalnieuws.nl

Lees over de transfer van Jana Coryn:
Vrouwenteam.be

PS: Nog melden dat Jassina Blom, het freestylesoccerfenomeen in België, in de maand juli tijdens de Streetsoccerkampen in Bonheiden en Aarschot een van de trainers zal zijn. Voor inschrijvingen ook voor meisjes kan U terecht via deze link:
Streetsoccer Belgium Academy

Share