Share

In de kwalificatie op weg naar het WK Vrouwenvoetbal 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland is Polen half september 2021 de eerste tegenstander van de Belgian Red Flames. Polen was de voorbije dagen in Spanje om daar twee oefenduels te spelen tegen Finland en tegen Tsjechië.

Op vrijdag 11 juni 2021 speelde het team van de vrouwelijke bondscoach Nina Patalon In San Pedro del Pinatar tegen Finland.

U kan een samenvatting van Polen – Finland bekijken dankzij PZPN TV:

Polen – Finland eindigde dus op 2-2. De doelpunten in dit oefenduel werden gescoord door Evelina Summanen (0-1, 24ste minuut) en Ria Oling via de Poolse Karolina Klabis (0-2, 25ste minuut) voor Finland en Dominika Grabowska (1-2, 58ste minuut) en Ewa Pajor (2-2, 77ste minuut) voor Polen.

Op maandag 14 juni 2021 stond in Cartagena het duel tussen Polen en Tsjechië op het programma met aftrap om 11 uur:

U kan die wedstrijd volledig (her)bekijken met dank aan PZPN TV:

Lees nog meer over de kalender van de Belgian Red Flames op weg naar het WK Vrouwenvoetbal 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
PS: Nog meegeven dat op het EK 2020 bij de mannen Polen met Robert Lewandowski (Bayern München) op maandag 14 juni 2021 aan het EK begint met een wedstrijd in groep E in Sint-Petersburg tegen Slowakije. De aftrap is om 18 uur! Spanje – Zweden is de andere wedstrijd in deze groep met aftrap om 21 uur in Sevilla.

 

 

 
Share