Share

De Belgian Red Flames wonnen zaterdag in de vooravond in Wiltz op bezoek tegen Luxemburg met het kleinste verschil. Het was een doelpunt dat vanuit de verdediging werd opgebouwd en waarbij zes Belgische speelsters betrokken waren.

U kan deze goal hier bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het was het derde doelpunt van Jassina Blom voor de Belgian Red Flames in haar elfde interland. Op zaterdag 22 november 2014 debuteerde de op dit moment voor het Nederlandse PEC Zwolle uitkomende spits in het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam in de oefenwedstrijd in Sosnowiec tegen Polen (1-4). Op dinsdag 11 april 2017 lukte ze in de oefencampagne op weg naar het EK 2017 haar eerste goals als Belgian Red Flame en dat in Leuven toen ze in het slotkwartier tegen Schotland inviel en nog twee keer raak trof waardoor het toen uiteindelijk 5-0 werd.

Lees ook nog een verslag rond Luxemburg – België via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 

 

Share