Share

Vorig seizoen was het duel tussen Fémina White Star Woluwe en Sporting de Charleroi op zaterdag 19 december 2020 met honderdduizend kijkers over gans België de best bekeken wedstrijd op Eleven Sports in de Women’s Scooore Super League. De eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen zorgde meteen ook voor een goed kijkcijfer!

Een beeld van de fans in het Jan Breydelstadion bij het duel tussen Club YLA en Standard! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

 

Er keken op zaterdag 21 augustus 2021 op televisie immers 94.710 mensen naar het duel tussen Club YLA en Standard. Dat is een mooi cijfer om het nieuwe seizoen mee te beginnen en het komt in de buurt van het beste cijfer van vorig seizoen opgetekend vlak voor de jaarwisseling toen zowel FWS Woluwe als Sporting de Charleroi voor het eerst in een rechtstreekse uitzending rond het vrouwenvoetbal betrokken waren. Het toont ook aan dat er wel degelijk een publiek is die deze sport wil zien.

De volgende wedstrijden die te zien zijn bij Eleven Sports zijn op zaterdag 28 augustus 2021 om 14 uur het duel in het Lotto Park tussen RSC Anderlecht en Sporting de Charleroi en op zondag 5 september 2021 om 18 uur de wedstrijd tussen OHL Women en Standard in het King Power Stadion at den Dreef. Het is de bedoeling om in de reguliere competitie wekelijks een wedstrijd uit te zenden!

Lees nog meer over de kijkcijfers bij Eleven Sports begin vorig seizoen via:

Website Sud Presee – La Meuse

Lees over FWS Woluwe – Sporting de Charleroi van vorig seizoen via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share